luupskenya!

Kategori: Förberedelser

2 veckor

Nu är det alltså exakt två veckor kvar tills jag åker och jag är inte ens nervös. Det känns mer som att jag ska på semester i några veckor men det ska jag ju faktiskt inte. Ett år blir det. Har redan sagt hej då till lite släkt och vänner och idag tog jag även tag i den första packningen. Kan berätta för er att det är extremt svårt att packa inför ett år i ett land man aldrig tidigare varit i. 

Förberedelser

Idag fick jag ett mejl där det stod "Hej Louise, du är helt klart antagen". Typ. Sen var det ungefär femtioelva bifogade filer med packlistor, vaccination, pass, inbetalningar, bokning av flygbiljett och massa sånt. Så det här händer alltså. Fick också reda på att jag ska bo i enkelrum vilket känns jättebra då jag kan ana att det kan vara lite crowded att bo på internat. Då får man liksom lite tid för sig själv, precis som i Riesen reklamen. Åh gud jag vill bara åka nu nu nu men samtidigt känns det helt galet att jag bara har några dagar kvar på Rudbeck. Förvirrad, minst sagt. 

För Sverige är ju fint ibland och jag har fina vänner här men jag vill ändå. av någon anledning, så himla gärna åka till ett litet internat i Kenya så snart som möjligt.

Upp