luupskenya!

En vanlig helg med extra allt

I lördags var vi några flickor som bestämde oss för att besöka ett barnhem. Jonah, vår chaufför, har en kyrka i Kawangware (slumområdet där han bor) som hjälper till på ett barnhem i närheten. Vi hade med oss massa saker som tagits med från Sverige eller som vi kände att vi inte längre behövde och i slutändan kom vi dit med stora säckar av kläder och skor. Barnen sjöng en välkomstsång till oss, vi fick en rundvisning av hur de bodde och även kyrkan. Barnen går alla i skolan tack vare hjälpen de fått och det var extremt tacksamma. 

Vendla gjorde en kort film om dagen. 

 

 

Idag gick jag upp tidigt för att ta en tur till Nairobi National Park. Målet var att se en Noshörning eftersom jag aldrig sett en sån och hade hört att många sett det där innnan. Efter fem minuter, helt seriöst, stod det två Noshörningar bara några meter ifrån oss. Jag kände att målet var uppnått och sov större delen av tiden som var kvar i safaribussen. 

Jag hade självklart råkat få med mig fel objektiv så kunde inte alls få dom bilderna jag ville. Coolt med husen i bakgrunden iaf. 

Och sen var den helgen slut.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas