luupskenya!

Inte långt kvar

Internet har varit konstigt i några dagar nu så av någon anledning har vi inte kunnat gå in på vissa sidor men nu är jag tillbaka. I fredags fyllde Amanda 20 så vi firade henne genom att åka till en restaurang med svenska ägare som hade Sibyllakväll. Man beställde mat i en "korvkiosk" av kenyaner som egentligen inte hade en aning om vad en tunnbrödsrulle var. Man kunde beställa korv med bröd, hamburgare och tunnbrödsrulle. Sen fick vi Pucko att dricka. Väldigt unikt måste jag säga att hela den grejen var men det var mysigt. Efter det åkte vi till K1 för första gången på evigheter och där dansade vi till Avicii medan kenyaner tittade på oss och undrade vad vi höll på med. Som det brukar vara alltså. 

Här är jag och födelsedagsbarnet. 

I lördags åt vi våfflor och hänge vid poolen. 

På kvällen åkte vi till K1 igen och jag, Nina, Vendla och Amanda spelade fotbollsspel hela kvällen. Det var väldigt kul faktiskt. När vi kom hem var vi tvungna att ställa oss på ett led. Innan vi åkte ut berättade boardingen att de kommer ha random blåsning (de gör så ibland) och det innebär att de får blåsa vem de vill utan någon speciell anlending, vilket de inte får annars om de inte säger till innan. De hade valt två nummer och de som hade de numrena var tvungna att blåsa. Jag var en utav dom och jag blåste 0,0. Ingen grounding för mig alltså men två killar i den andra bussen blev grounded. Så nu vet ni lite hur det kan gå till med groundings. Men för det mesta blåser de endast de som de ser med alkohol i handen. 

På söndagen pluggade jag matematik konstant i tre timmar och tror aldrig jag varit så effektiv i hela mitt liv. Sen provpackade jag med för att se till att jag kommer få med mig allt hem. På kvällen satt jag med Hanna, Vendla och Lovisa vid poolen och skrattade åt allt och ingenting. Vi fick ett plötsligt ryck och flyttade in Hannas säng i Vendlas rum och efter det flyttade jag in hos min granne, Anna, med. Jag trvis jättebra. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas