luupskenya!

En fullproppad helg

I fredags bestämde vi oss för att det var dags för utgång då det var så längesen. Vi åkte några människor till Mambo Italia där vi åt massvis med pizza och efter det tog vi skolbussen till K1. Där mötte vi alla andra SSNare och hade skoj som som vanligt. 

Erika, jag, Vendla, Klara, Sara och Lova. Blondiner i Kenya. 

När vi kom hem var det dags att sova för på morgonen skulle vi iväg på ännu en fotbollscup. Denna gången var det 6-manna och matcherna var bara tio minuter långa vilket var väldigt unikt. Vi spelade sex matcher (tror jag) och vann allihopa och därmed hela cupen. Vi är bäst helt enkelt.

Jag med pris, medalj och håret åt alla håll och kanter. 

Helly, Renaida, Erika, Louise, Tess, Vendla och Amanda. 

Jag, Tess och Vendla med medaljerna. 

När vi kom hem var jag så trött som man kan bli och jag tror att jag hade lite feber med men jag sov så mycket den natten att jag tror det gick över för nästa morgon var det tidig uppgång igen. SSN hade friluftsdag och det innebar bestigning av Mt Longonot vilket är en vulkan strax utanför Nairobi. Vulkanen räknas fortfarande som aktiv och är cirka 2700 m.ö.h. Allt som allt tog det kanske fyra timmar och det var bland det jobbigaste jag någonsin gjort, både fysiskt och psykiskt. Vissa delar var så branta att man var tvungen att klättra med hjälp av händerna, det var svinvarmt och damm överallt och uppför i princip hela vägen. Dessutom var jag redan trött och hade träningsvärk från gårdagen. Förutom att det var fysiskt ansträngande så var det även jobbigt för en höjdrädd liten typ som mig själv. Stup på båda sidorna 2700 meter upp liksom. Men jag klarade det. 

 

Skyddade från solen.

Vendla och Kalle lekte starka. 

Detta var även förberedelse inför Mt Kenya som är om cirka en och en halv vecka (?????). Helt galet. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas