luupskenya!

Harry Potter och pannkakor

Onsdag

Spelade match på impala (planen precis bredvid skolan) och vann med 5-0. Hela skolan kom och kollade så det var ju lite skönt kände jag. Gjorde ett mål också. 

Torsdag

Match igen denna gången på Brookhouse. Hade hört mycket om den skolan för den skulle nämligen vara väldigt speciell. Eleverna hade fått bestämma hur skolan skulle se ut och de sa att de ville att den skulle se ut som Hogwarts (skolan i Harry Potter) och då gjorde dom det. Det blev kanske inte jättelikt just Hogwarts men det var iallafall helt sjukt häftigt. Det hade en vallgrav med broar som gick över, en fin fotbollsplan och en liten strutsfarm. De har strutsar som husdjur. Vi har sköldpaddor och katter (det har de också, till och med större sköldpaddor). Vi tyckte allt var så coolt att vi bestämde oss för att låta dom vinna. De gjorde tre snabba mål och vi var så chockade över att de kunde ta emot och passa en boll. Efter chocken lagt sig fick vi in två mål men inte mer. Vi spelade bra (trots att vi var elva pers på en sjumannaplan) så det var lite synd att vi inte fick in mer mål. Men sånt är livet och man kan ju inte vinna varje gång, som alla vuxna som läser det här kommer att tänka ;) När vi kom hem och berättade för killarna att vi förlorat blev de superglada då de varit en smula avundsjuka på våra vinster. 

En liten liten del av skolan. Det är även ett internat så folk bor faktiskt där. Lite galet kan man tycka. 

 

På fredagen bestämde sig jag, Rebecca och Klara för att gå till Art för att äta lunch. Väldigt lyckat och väldigt gott. Älskar Art, man får alltid av någon konstig anledning känslan av att man är på solsemester där. Att man sitter vid vattnet i Grekland eller Italien trots att det ligger i ett shoppingcentrum mitt inne i stökiga Nairobi långt ifrån vattnet. 

Det var mums. 

Idag är det lördag och jag skriver gymnasiearbete och ikväll ska vi ut och äta på ett nytt ställe och sen gå på bio. Focus ska vi se och jag ska äta popcorn. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas