luupskenya!

Catching up

Hade glömt att jag hade en blogg och det var ju lite tråkigt men nu kom jag på det igen. (Tack Ella). Jag vill även tacka Ella för ett superfint paket som hon skickat och som jag fick häromdagen. Defintionen av lycka det där. Under de senaste dagarna har jag spelat två fotbollsmatcher och vunnit två fotbollsmatcher. Jag har varit i Hells gate med Klara, Vendla och Erika och jag har köpt och förberett saker inför Mt. Kenya. Superkul. 

Jag har även fått en fråga som jag tänkte svara på. 

Fråga: Hej! Jag funderar på att gå ett år nere i Kenya, men jag undrar hur känner du med att gå i trean där? Nästan alla verkar ju gå i tvåan. Går det bra gymnasiearbete och framtiden och sånt? Super fin blogg, kram!

Svar: Goddag käre läsare! Jag älskar att gå trean här nere, trots att det verkar vara ganska trevligt att gå trean i Sverige med. Eftersom man oftast läser mindre kurser i trean så har jag mer fritid och hinner ta vara på allt på ett annat sätt än om man tvingas plugga hela tiden. Det är helt klart fler tvåor på skolan men när man väl är här har man ingen koll på hur gamla folk är och vilken klass de går osv. Inte alls på samma sätt som det brukar vara i Sverige. Vi skriver även gymnasiearbete som alla andra och eftersom jag skriver om bistånd ger det många möjligheter till att prata med folk på plats vilket är väldigt roligt! JAG TYCKER DU SKA BÖRJA DET ÄR SUPERKUL. tack så mycket! 

 

Lite bilder från Hells gate. Mycket häftigt ställe det där. Det är där inspirationen till Lejonkungen kommer från och det är där lejonklippan finns. (jag den finns på riktigt, vi hann inte gå dit den gången men hoppas på att få göra det nån annan gång, så coolt). Bilder från Erika.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas