luupskenya!

Påsklov

På fredagsmorgonen gick jag och Klara upp tidigt för att ta en taxi till flygplatsen. Jag hade sagt till mina vänner att jag inte kunde komma och hämta dem men att jag hade beställt en taxi som skulle skjutsa dem till skolan. Vi väntade i en evighet på att de skulle komma och till slut började jag bli orolig att de hade hittat på att de skulle komma hit överhuvudtaget. Efter några timmars väntan kom de ut där ändå och reaktionen var oslagbar. 

Här hade de precis kommit och det kändes jättekonstigt och jättebra. 

Den dagen hade vi rundvisning på skolan, ompackning, en tur till Toi och middag på Art. På lördagsmorgonen gick vi ännu en gång upp supertidigt för att åka på en tur till Nairobi national park. Det var deras första safari och min hundrade kändes det som. Vi såg många giraffer så alla var nöjda och glada. 

Efter några timmars safari skjutsade vår snälla chaufför oss direkt till flygplatsen där vi mötte upp några andra SSNare och åkte till Mombasa. Från Mombasa tog vi en taxi till Diani och till vårt hotell som hette Stilts. Det var ett jättemysigt ställe med bungalows och trevlig personal. De hade en tjej som var anställd för att få sammanhållning bland gästerna så vi umgicks en del med lite nytt folk över hela världen vilket var väldigt kul.

Såhär bodde vi några nätter. På altanen där fanns det en säng med myggnät runt där man kunde sova. Supermysigt. 

 

För det mesta under våra fyra dagar i Diani hängde vi på stranden och åt pizza. Inget man tackar nej till. 

På kvällarna hängde vi på Stilts och Forty thieves och en kväll blev i princip alla gästerna från Stilts bjudna på hemmafest hos en kille som vi hade även förra gången i Diani. 

En kväll kämpade vi för att stanna uppe till soluppgången vilket var väldigt värt. 

Efter fyra dagar åkte vi tillbaka till Diani, packade och sen nästa dag gick vi till Toi igen. Handlade lite saker, bland annat mango och avokado, som vi tog tillbaka till skolan och åt där. PÅ eftermiddagen gick vi till en kinesresturang och åt en sista måltid innan mina vänner åkte till flygplatsen. 

Jag är så himla glad och tacksam över att alla ni kunde och ville komma hit och hälsa på mig. Vi hade ett fabulöst lov. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas