luupskenya!

Fredag Lördag Söndag

Nu var det ett tag sen sist så tänkte ta och visa upp dessa händelserika dagar nu när jag ändå har håltimme. 

FREDAG

Vi treor hade fått i uppdrag att skapa en femkamp för alla andra på skolan så vi hade fullt upp med att fixa allt till det. Det var massa olika saker de skulle göra så jag minns inte allt men det var väldigt lyckat iallafall. Alla lag fick även tio minuter på sig att byta om för att skapa en egen image. 

Bilder från Fab of SSN

På kvällen skulle vi fira Nina som fyllde 19 förra veckan så vi var ett gäng på typ 12 pers som åkte till Best Western vilket är ett jättefint hotell typ tjugo minuter bort och där åt vi middag och åkte upp på taket där det fanns pool, bar och utsikt över Nairobi. Ganska så coolt. 

Magne och Filip.

Beatrice, Amanda och Renaida.

Renaida, Vendla och Klara.

Magne, Filip och Nina. 

Efter det åkte vi till Casablanca och dansade med massa andra SSNare till svensk musik. 

 

LÖRDAG

På lördagen besökte vi ett barnhem en bit bort. Detta var ett väldigt fint och lyxigt barnhem i jämförelse med många andra. Vi kom dit och tog varsitt förkläde och så började vi leka med barnen. Det var inte ritkigt någon som sa åt oss vad vi skulle göra utan man fick se själv lite vart det behövdes hjälp. De var iaf ungefär det gulligaste jag sett som ni kanske kan tänka er. 

Bilder från Vendla

På kvällen åkte vi till Junction för att gå på bio. Vi såg If I stay tror jag den hette. Den var rätt så bra iaf och jag blev positivt överraskad av biosalongen här. Typ som hemma faktiskt. 

 

SÖNDAG

Vi gick upp lite tidigare än vad jag hade vekat för att åka på äventyr. Elefantbarnhem och giraffcenter stod på schemat. Ni får massa bilder nu. 

 

Det var lite för turistigt för min smak.

Man fick klappas med och det var ju mysigt. 

 

Efter det åkte vi vidare till giraffcentret och det var ju helt klart höjdpunkten enligt mig. Älska giraffer. 

Vad håller Nina på med? Det vet man aldrig. Giraffen va väldigt snygg här iaf. 

Pussas med giraffer- check!

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas