luupskenya!

Höstlov

Efter en minst sagt hektisk vecka har jag nu äntligen höstlov. Jag har kämpat ihjäl mig med svenskaprov, matteprov, religionläsning, geografiredovisning och jag vet inte ens vad längre men nu är det alltså över för en stund. Vill springa runt och skrika av glädje samtidigt som jag bara vill ligga i sängen och sova i några år. Det jag ska göra däremot är att gå till Toi för att sistaminutenshoppa lite inför resan, packa, skypea med mor och far, äta, sova och förbereda mig mentalt inför den kanske 13 timmar långa bussresan som väntar imorgon. Hoppas innerligt att det inte kommer att ta så lång tid, trots att jag tycker om att åka buss. 

Vet inte riktigt om jag kommer hinna/kunna blogga något under den här veckan, känns lite jobbigt att det ta med mig datorn men vi får se hur det bli. Ha det fint människor!

En bild på poolen bara för att den är mysig. 

 

 

Ps. Nej Emilia, vi vann inte loppet. Det var mest kenyaner som sprang och som du kanske vet är de inte mänskliga när det gäller långdistans. På min sträcka försvann två stycken så snabbt att jag inte ens hann se dom. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas