luupskenya!

Diani aka Paradise

Det hela började tidigt på morgonen med en fjorton timmar lång bussresa. Fjorton timmar låter mycket men när man har musik, böcker, vänner och häftig natur så går det ändå ganska snabbt. När vi kom till Diani och Neptune Hotel som vi bodde på var det mörkt och vi gick för att äta och hitta våra rum. När vi vaknade nästa morgon blev vi chockade över hur fint allt var, bättre än googlebilderna till och med och vi alla kände att vi hade hamnat i paradiset. 

För det mesta låg vi bara och solade, badade massor i det salta och svinvarma vattnet och sa "asså kolla vad fint allting är, det är helt sjukt. Tänk att vi är här på skolresa. Wow".

En dag tog vi däremot tag i våra liv och åkte ut med en båt för att snorkla. Vi kom ut till ett ställe som var så fint att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Helt klart en av de finaste platserna jag någonsin varit på. 

De som hade dykarcertifikat dök. Jag nöjde mig med snorkling. Cirka det bästa som finns ju.

Efter några timmars snorklande åkte vi till en ö där vi åt jättegod mat och kollade runt litegrann. 

Efter den dagen var vi helt slut och bestämde oss för att resten utav dagarna skulle vi göra aboslut ingenting. Det var så himla himla skönt och hela den här resan var härlig rakt igenom. 

Jag och min mysiga granne Anna. 

Bästa bilden. Amanda i bakgrunden <3

Såhär blir det när man kramar Nina. Man hamnar på marken. 

Efter några dagar badandes bestämde vi oss för att rida dromedarer som gick omkring på stranden. Jag har gjort det en gång innan och blev påmind om hur högt det faktiskt är och att man får ont i rumpan men det var iallafall väldigt häftigt att gå omkring där på den fina stranden och se allting från en lite högre höjd. 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas