luupskenya!

En ultimat lördag

På lördagsmorgonen hade jag ställt klockan på 05.40 för en runda till Nairobi national park men av någon anledning vaknade jag inte utav den klockan utan vaknade istället av min grannes alarm klockan 06.10. Då bussen skulle ha gått 06.00 fick jag den där jobbiga känslan av panik och sprang ner till bussen. Som tur var hade den inte åkt än men i farten hade jag glömt både mobil, hörlurar, kamera och pengar. Jag som avskyr att sitta på en buss och inte göra någonting, alltså inte lyssna på musik, fick andas djupt några gånger för att ta mig igenom den inte så jättelånga turen till Nairobi national park. 

 

Väl där hade jag ju ingen kamera och där kom en annan utmaning för min del. Jag är alltid den som fotograferar allt, speciellt vid sånna här tillfällen och därför kändes det väldigt skumt att bara sitta där och titta på alla djur utan en kameralins emellan. Jag överlevde även detta och vi fick se väldigt många fina djur, speciellt mina absoluta favoriter, giraffer, på nära håll för en gångs skull. 

Bilderna tagna av Vendla och Rebecca

 

När vi kom em igen efter cirka tre timmars safari åt vi brunch på skolan för att sedan ha världens chilldag som gick ut på skypeande, läsande, och tv-serietittande eftersom det är regnperiod här nu och därför väldigt kallt och grått. På kvällen gjorde vi oss fina för att ta skolbussen till Mambo Italia där de har de godaste pizzorna ever. Efter vi var så mätta så att vi var på gränsen till att dö åkte vi till en lokalbar som heter Mchana där vi träffade lite fler SSNare och där fick vi lite kenyaska danskompisar. En väldigt, väldigt lyckad kväll och dag helt enkelt. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas