luupskenya!

A good wednesday

Idag är det onsdag och efter min enda lektion la jag mig vid poolen för att sola och läsa. Regnperioden verkar äntligen vara över nu så jag låg där massa timmar idag bara för att det var så skönt, åt till och med lunch där. Vid två-tiden följde jag med de som läser East African Wildlife och East African Development på gratisbio. Vi såg en film som heter The good lie och den överträffade mina förväntningar med tusen. Så himla himla bra. Jag tänker härmed tvinga er alla att se den. Kan hända att vi som bor här (den utspelar sig delvis i Afrika och även en stund i Nairobi) kände extra starkt när allt vi ser dagligen var på film. Vi såg hur de i filmen lagade mat, borstade tänderna och va de hade för kläder på sig och blev så förbluffade över att vi sett mycket av detta i verkligheten. Den var rolig, sorglig och mäktig. 

Jag tänker inte lägga upp trailern här för när jag kollade på den nu såg jag att de visar hela filmen, från början till slut, så då kan ni lika gärna bara se den. 

När vi kom hem från bion var det dags för luciaövning då vi sjöng och provade nattlinnen. Superfint. Nu  ska jag plugga plugga plugga och sen är även denna onsdag över. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas