luupskenya!

Skola

Nu har jag haft mina första lektioner på en svensk skola i Kenya och jag måste säga att hittills känns det himla bra. Jag började med matte klockan 8.30 nån gång och jag måste säga att jag tror att det finns en möjlighet att jag kommer att ha en bra mattelärare för första gången i mitt liv. Så det känns ju fint. Efter det hade jag Swahili eller Kiswahili som det tydligen heter. Den läraren verkar vara en alldeles fantastisk människa som beter sig mer som en lifecoach än en lärare. Hela lektionen gick ut på att han skrattade när vi sa våra svenska namn (han är kenyan) och sen skrev han upp YOLO på tavlan och sa att det är ok att sova på lektionen för att det är naturligt att vara trött och det är inget man borde dölja. Som sagt. Fantastisk människa. 

Det här är småbarnens skolbyggnad. Hoppades så mycket att jag skulle ha lektioner där för att det är så fint men icke då. Får börja på dagis i så fall. 

Det här är en av skolans tre sköldpaddor så det här är antingen Hakuna eller Matata. Sen finns det en mindre som heter Pricken tror jag. Har däremot bara sett denna än så länge. 

Malin, Vendla och Ebba vid lunchen. Maten är mycket godare än jag trodde att den skulle vara och jag hoppas verkligen att det fortsätter så. Mat är ju viktigt. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas